שיתוף | מערכת הפניות של נטפרי וכל השירות
חישוב מסלול מחדש🧭
-
לדעתי שווה קריאה!!!
נטפרי. אני לא יודע מה כולם,
אבל אני נורא מאוכזב.
פעם עוד היה לכם שירות, פעם עוד היה ניתן להאמין ל’נקודות’,
פעם עוד היה ניתן לפתור בעיות, פעם היה חויה ליהנות מהשירות.
אך נראה שעברתם למודול חדש, יותר ויותר נראה שמעניין אותכם מה אתם חושבים, ונראה כי יש דברים שאינכם מנגישים כמו בעבר, ועוד.
ולא מה הציבור חושב, (כן, כן, פעם שיתפתם את הציבור במחשבות,ובפתרונות - ידענו למה זה מתעכב וכו’).- בהמשך.
אני כותב את השורות האלו מתוך כך ובידיעה שלולי נטפרי היו קיימים היינו במקום אחר (ואכמ"ל), אבל גם מתוך תחושת אכזבה הולכת וגוברת שרבים מאיתנו שותפים לה בתקופה האחרונה. נראה שמשהו ב-DNA השירותי והקהילתי של נטפרי השתנה, והגיע הזמן לדבר על זה בצורה גלויה.
פעם, נטפרי הייתה שירות עם פנים לציבור. היה שיתוף אמיתי במחשבות, בפתרונות, בקשיים – ידענו למה דברים מתעכבים והרגשנו שותפים לדרך. כיום, יש תחושה חזקה של מעבר למודל סגור ומרוחק.
הנה כמה נקודות כואבות שדורשות חשיבה מחדש:
-
אובדן הבמה הקהילתית (סגירת הפורום המקורי):
פעם היה לנו מקום לשאול, להתייעץ ולשתף משתמשים אחרים שמבינים ויודעים לפתור תקלות, להעלות רעיונות ולסייע זה לזה. היום, בהיעדר הפלטפורמה הזו, הכל נדחק למערכת הפניות הרגילה. -
מערכת הפניות:
כשפונים למערכת כיום, אין שום דרך לדעת לאן הפנייה מגיעה. האם הצעת ייעול חשובה או בעיה טכנית מורכבת אכן מגיעות למפתחים או למנהלים הבכירים? או שהן נבלמות וננעלות על ידי תומך זוטר שלא ירד לעומק דעתנו? היעדר השקיפות הזה מייצר תסכול רב. -
שאלת הנקודות והאפקטיביות שלהן:
בעבר הרגשנו שלנקודות שלנו יש ערך אמיתי בקידום פתרונות ובפתיחת אתרים מורכבים. כיום, יש תחושה חוזרת ונשנית של משאבים שנשרפים ללא תוצאות מספקות ובלי הסבר שקוף מאחורי הקלעים.
נטפרי היא מפעל אדיר של הציבור ועבור הציבור, של הרבנים ובתמיכת הרבנים. דווקא בגלל זה, אנחנו מצפים ממנה ל"חישוב מסלול מחדש" בכל הנוגע לתקשורת איתנו, לשקיפות ולנכונות להקשיב לקהילה שבונה ומחזיקה אותה.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם – האם גם אתם חווים את השינוי הזה בתקופה (הארוכה) האחרונה?
ולו נטפרי שומע לי - אשמח להבהיר במה דברים אמורים אחד לאחד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות