להורדה ,חוברת אירועים עיריית בני ברק תשפ”ו
-
@סוף-לשחיתות איך אני מוכיח שאני גר בבני ברק? או שאין צורך להוכיח
בת.ז. אני לא ב"בבעיקרון, עם ספח.
אבל תשאל אותם אם אפשר עם תצהיר אצל עו"ד, או חוזה שכירות.@סוף-לשחיתות איך אני מוכיח שאני גר בבני ברק? או שאין צורך להוכיח
אבל תשאל אותם אם אפשר עם תצהיר אצל עו"ד, או חוזה שכירות.הם לא מאשרים. יש מי שיכול לעזור?
-
@סוף-לשחיתות איך אני מוכיח שאני גר בבני ברק? או שאין צורך להוכיח
אבל תשאל אותם אם אפשר עם תצהיר אצל עו"ד, או חוזה שכירות.הם לא מאשרים. יש מי שיכול לעזור?
@Ykingsmart למה אני רואה את זה רק עכשיו למה לא שלחו את החבורת בדואר אני צריך לגלוש באניטרנט כדי לחפש את החוברת לאן הגענו לתל אביב?
או שהרעיון שלא כולם יבאו שישאר לאלה שיודעים -
@Ykingsmart למה אני רואה את זה רק עכשיו למה לא שלחו את החבורת בדואר אני צריך לגלוש באניטרנט כדי לחפש את החוברת לאן הגענו לתל אביב?
או שהרעיון שלא כולם יבאו שישאר לאלה שיודעים -
@אלי זה דווקא חולק בתיבות
אם מדברים כבר על הנושא אני עושה סקר:
מי שקיבל לתיבת הדואר את החוברת נא להגיב באימוג’י לייק, ומי שלא קיבל שיגיב באימוג’י האחר המאוכזב תודה -
@אלי זה דווקא חולק בתיבות
אם מדברים כבר על הנושא אני עושה סקר:
מי שקיבל לתיבת הדואר את החוברת נא להגיב באימוג’י לייק, ומי שלא קיבל שיגיב באימוג’י האחר המאוכזב תודה -
למיטב ידעתי קיבלו בבתי כנסת, אבל אפשר במייל
-
למיטב ידעתי קיבלו בבתי כנסת, אבל אפשר במייל
של שלהבת חולק בבתי כנסיות
לא של העירייה -
לא נכון!
לידעתי גם של העירה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות