(מתעדכן) מידע חיוני לבחורי הישיבות והאברכים | עדכון בענין מעצרי עריקים
-
ההחלטה הדרמטית של המפכ״ל: לאחר חודשים שבהם במשטרה נמנעו מעיכוב עריקים, מפכ״ל המשטרה רנ״צ דני לוי הנחה כי כל עריק שייתקל בשוטר יעוכב באופן מיידי, יועבר עליו דיווח למשטרה הצבאית ובהמשך יועבר לטיפול גורמי הצבא.דוברות המשטרה: בהמשך לפניות כתבים בנוגע לסוגיית עיכוב עריקים, נבהיר את הנחיית מפכ״ל המשטרה רנ״צ דני לוי, אשר ניתנה בתחילת החודש והיום חודדה לספ״כ הארצי: בעת מפגש אקראי של שוטר עם עריק, השוטר יעכב את העריק, ידווח למשטרה הצבאית וימתין עם המעוכב עד להגעת נציג מצ״ח, שנדרש להגיע תוך 30 דקות מרגע הדיווח.
לאור זאת, מידע חיוני לציבור

-
הודעה ממערכת “צבע שחור”
לאור הפרסומים אודות החלטת המפכ"ל להחמיר את האכיפה כנגד בני הישיבות, במערכת ‘צבע שחור’ מבהירים כי המערכת פועלת באופן מוגבר ומספקת מענה מהיר ויעיל לאורך כל שעות היממה למתן סיוע מיידי לבני הישיבות ואברכי הכוללים.כמו כן שבים ומזכירים כי זו העת להירשם לקבלת התרעות לאזור מגוריכם בחיוג למערכת צבע שחור במס’ 0738881234 שלוחה 0.
“כל כלי יוצר עליך לא יצלח” -
@מרן-שליט-א כתב:
ההחלטה הדרמטית של המפכ״ל: לאחר חודשים שבהם במשטרה נמנעו מעיכוב עריקים, מפכ״ל המשטרה רנ״צ דני לוי הנחה כי כל עריק שייתקל בשוטר יעוכב באופן מיידי, יועבר עליו דיווח למשטרה הצבאית ובהמשך יועבר לטיפול גורמי הצבא.דוברות המשטרה: בהמשך לפניות כתבים בנוגע לסוגיית עיכוב עריקים, נבהיר את הנחיית מפכ״ל המשטרה רנ״צ דני לוי, אשר ניתנה בתחילת החודש והיום חודדה לספ״כ הארצי: בעת מפגש אקראי של שוטר עם עריק, השוטר יעכב את העריק, ידווח למשטרה הצבאית וימתין עם המעוכב עד להגעת נציג מצ״ח, שנדרש להגיע תוך 30 דקות מרגע הדיווח.
לאור זאת, מידע חיוני לציבור

סתם שאלת תם-איך יודע השוטר אם הבחור בגדר קטין או בגיר או אפילו איך קוראים לו אם הוא מסרב להזדהות? האם השוטרים מתשאלים כל בחור שהם רואים ברחוב או דורשים ת.ז?
-
@המלאך כתב:
@admin אבל הוא לא עושה זאת.
אם הוא יעצר [הבחור] על עבירת תנועה אז השוטר יחוייב לעוצרו.@admin כתב:
שוטר
לא מסכים אם המשפט הזה.
לא כל השוטרים פושעים.
יותר נכון יש המון שוטרים מסורתיים ומכבדי דת.
יש גם הרבה חרדים, אני אישית מכיר, אבל ההוא שהחליט זאת הוא אכן בבעיה בשמיים.
[זה לא ביהמ"ש שכפה עליו? או שזה רק בהחלטתו?].אני לא מדבר דווקא על עכשיו
בכל מקרה אם זה מכאיב למישהו אשנה את הניסוח…
אני לא ארחיב כאן מאחר ויש דברים שנידונים כרגע בפורומים משפטיים בינ"ל אבל במשטרת ישראל יש רבים שבכל מדינה מתוקנת כבר היו מאכלסים כלא בסגנון אלקטרז… -
@admin לקטינים אין בכלל ספח ת.ז אלא זה נמצא אצל ההורים שלהם.
והוא לא אמור לזכור את הת.ז שלו אלא רק שם פרטי ושם משפחהמה כבר יעשו לו יותר גרוע מהכלא הצבאי?
ולהגיע הבייתה? ברצינות? בתיאוריה זה אפשרי אבל נראה לך שהשוטרים יטרחו לבדוק נער נער?
הסבירות שזה יקרה די שקולה לסבירות למעצר רנדומלי שכבר קורה ממילא כיום. -
פוסט זה נמחק!
-
כדאי פה יעוץ משפטי איך לעשות את זה בדיוק
אבל צריך לזכור שאסור לשוטר סתם לעצור כי בא לו
מצד שני עצם אי הזדהות היא סיבה למעצרשוטר מחוייב לדווח רק למשטרה צבאית רק אחרי שהשם עלה במערכת והופיע לו שהבחור אריק.
אם אני מזדהה לפני השוטר והוא לא העלאה את הפרטים שלי למערכת הוא לא ידע מה הסטטוס
לכן צריך לדעת איך בחור יכול לגרום לשוטר להבין שהיות ועצר אותו בלי סיבה היות וזה לא חוקי הוא יתבע אותו באופן אישי, כמובן שחשוב בכזה מצב לא חס וחלילה לפגוע באגו של השוטר
אני מאמין שיש על זה איזה מאמר של האירגונים וכדאי לעלות אותו, ואם אין פשוט ליצור אותו.
אני אישית בתקופת הקורונה קראתי כמה פוסטים של עו"ד מאוד בכיר ומפורסם (סורי אני פשוט לא רוצה לעשות לו פרסום, היות וכיום הוא עבר תחום) וזה מאוד עזר לי כאשר שוטרים עצרו אותי בלי מסכה.
-
כפי שהתרענו ב"סערת הגיוס", כעת גם באתר ב’בחדרי חרדים’ במאמר מערכת חריף |
המידע המדאיג לפיו המשטרה מתכננת מבצע יזום לאיתור ומעצר עריקים בלב הריכוזים החרדיים, מלמד שבצמרת הארגון יש מי שגמר אומר ללכת על פיצוץ מול המגזר כולו. החלטה הזויה ומנותקת שתוצאתה הברורה תהיה חיכוך בעוצמות שלא ראינו שנים.

-
גם לאור רדיפת עולם התורה מצד אנשי שלטון הרשע, חשוב לזכור כמה דבריםהקב"ה מלך מלכי המלכים איתנו, אוהב אותנו ושומר עלינו
️
אף אחד לא יצליח על לומדי התורה!
בזכותנו - לומדי התורה, העולם מתקיים
לא לפחד מכל ההפחדות שלהם, עם ישראל-עם הנצח, עבר את פרעה, נעבור גם את זהנראה ניסים ונפלאות
העיקר להישאר חזקים, להמשיך להתמיד בלימוד התורה, ותמיד לזכור, הקב"ה איתנו!
️
-
פוסט זה נמחק!
-
מידע חיוני ממערכת “עם קדוש”
בימים אלו מנסים להפחיד אותנו עם איום במעצרים בניסיון לכפות עלינו לעזוב את דרך התורה והאמונה
הנחיות חיוניותמתכוננים! מול האיומים למיניהם לא נכנסים ללחץ. לא יוצאים מהשגרה. כן מתכוננים בשלוות נפש לקראת חוויית הכלא הצבאי. גם אם הסיכוי שלך להגיע לשם מבחינה סטטיסטית הוא רחוק.
לא מפחדים! הכלא הצבאי הוא לא מקום מפחיד, אין שם פושעים מסוכנים, והתנאים הם כמעט כמו פנימייה בישיבה, רק עם הגבלות והכבדת. יש בית כנסת, לימוד ותפילות, ואפשר לדרוש ולקבל אוכל בד"ץ. האוכל לא רע בכלל… זכותך לעמוד על כל ענייני שמירת התורה וההלכה. במידת הצורך תוכל להסתייע עבור כך בעוה"ד של ‘עם קדוש’.
הדלת סגורה! אם המשטרה הצבאית תגיע לבית, הם ידפקו על הדלת בעוצמה ואפילו יאיימו שיפרצו, אבל הם לא פורצים דלתות. אם בני המשפחה מחליטים לא לפתוח את הדלת - והיא נעולה - לא יקרה דבר. צלצלו מיד למוקד החירום 5172* שלוחה 4.
כוננות! בתקופה זו ייתכנו מעצרים גם בבדיקות בדרכים, או בכל מפגש עם שוטר, ואפילו בנסיעה עם רכב שרשום על שמכם. כן, זה המצב. לימוד התורה ושמירת האמונה הפכו לפשע חמור. אבל אנחנו שומרים את התורה והאמונה בגאווה יהודית! עושים צחוק מהחוק!
עירנות! מומלץ לא לעבור על החוק בתקופה זו בעת הנסיעה בדרכים, ולשמור על הכללים בפרט בנסיעה בקורקינט ואופניים חשמליות. מובן מאליו שאין להגיע לשדה התעופה ולמעברי גבול ואין לגשת בשום אופן לתחנת משטרה (במקרה הצורך יש לפנות למוקד של ‘עם קדוש’ 5172*).
לא מאמינים להודעות שליחויות! בעקבות תרגילים שונים ומשונים של המשטרה הצבאית: לא מאמינים לשום טלפון שקורא לכם לקחת משלוח או להגיע לאיזה מקום אם אתם לא מכירים ולא יודעים במה מדובר. כמו"כ, לא מאמינים למילה של שוטר! שוטר מעכב אותך? הוא עלול לעצור אותך - צלצל מיד!
לא מדברים! מרגע המעצר לא מדברים מילה לפני שיחה עם עורך-דין! לא על המעצר, לא על הצווים, ולא על הגיוס. אתה לא יודע כלום. תענית דיבור! זכות זו מעוגנת בחוק! עורך דין יעמוד לרשותך מיד כשתצור קשר עם ‘עם קדוש’ 5172* שלוחה 4. שמור את המספר ב’אנשי קשר’.
כל ההתחלות קשות! ברגע המעצר חלילה, טבעי שנכנסים ללחץ. בהתחלה כשנמצאים בתחנת מעצר צבאית, התנאים פחות נוחים מהכלא הצבאי. גם אחרי שמגיעים לכלא הצבאי לוקח קצת זמן להתרגל. אבל אין מה להיבהל. זה קשיי התחלה. אחרי זה מתרגלים ומסתגלים. האסירים האחרים צמאים לכל דבר של חיזוק בתורה ויראת שמים - מחכים לכם ימים של התעלות ועבודה רוחנית רבה. עשו חיל!
כולנו כאחד! המוני בני הישיבות והציבור החרדי נכונים למלאות את בתי הכלא. יתכן שכבר בימים הקרובים תיפתח שם ‘ישיבת קיבוץ’… אולי יהיו שם רבים, אולי מעטים, בכל מצב אתה שליח של היהדות החרדית כולה! גדולי הדור שליט"א וכל הציבור החרדי עומדים מאחוריך ומתפללים לשלומך.
אשריך שנתפסת על דברי תורה! אין זכות גדולה יותר מאשר לשבת בכלא עקב לימוד התורה ושמירת האמונה, וידוע מגדולי הדור זצ"ל שמי שנכנס לבית האסורים על דברי תורה מובטח לו שיראה פני שכינה. כולנו בדרכך! ממך יראו כולם וכן יעשו ברוממות ושמחה.
היהדות החרדית תילחם בכל עוז למען כל אחד שיילקח לכלא עקב עמידתו על משמר התורה והיהדות
עוצרים אותך?
התקשר מיד ל"עם קדוש" 5172*
שלוחה 4 (שאלות ובירורים במענה אנושי בשלוחה 1)
לקבלת הודעה בזמן אמת על כל ניסיון מעצר ברחבי הארץ >
נרשמים כעת למערכת ‘החוטפים הגיעו’: 02-800-80-80
עם קדוש - מושיטים יד להצלה מגזרת הגיוס | הדרכה וליווי • ייעוץ • סיוע משפטי -
@מרן-שליט-א
זה נושא חשוב,
אולי כדאי שתפתח אותו כבר בנושא חדש כדי שהוא יהיה יותר מודגש. -
@רביב-דיגיטל כתב:
@מרן-שליט-א
זה נושא חשוב,
אולי כדאי שתפתח אותו כבר בנושא חדש כדי שהוא יהיה יותר מודגש.כעת שונה כותרת האשכול ל:
(מתעדכן) מידע חיוני לבחורי הישיבות והאברכים | עדכון בענין מעצרי עריקיםלכאורה זה פותר את הצורך בפתיחת אשכול חדש
אבל אם זה בכ"ז חשוב לפתוח על זה אשכול בנפרד, ואם המנהלים ירצו, נפתח על זה אשכול חדש
-
פוסט זה נמחק!
-

-
ה המלאך הצמיד את נושא זה