זיברט, תחזיר את המדרכה להולכי הרגל בבקשה!
-
אני דווקא חושב שהבעיה לא דווקא החניות או הולכי רגל,
אני חושב שזה יחס גודל לכמות אוכלוסין.
יש יותר מדי אנשים וקצת מקום וזה מה שיוצר את הצפיפות הפתרון היחיד?
תעברו… -
@123-123 כתב:
אגב, ליד הבית שלי יש חנות תכשיטים שפתחה חלון ראווה על חשבון החניות המצומצמות שיש באזור
הוציאו ריקשה עם וויטרינה מלאה בתכשיטים שחונה שם 24/7 ותופסת חנייה ללא תשלום (אין מספר רכב)
כנראה יש לו חבר פקחכנראה אתה גר בבניין שלי
…
בכ"א ראיתי אתמול - שהגיעו פקחים וזה היה נראה שהוא קיבל דוח על כך. -
@123-123 כתב:
במקום שיחייבו כל קבלן שבונה להעמיק 3-4 קומות עבור חנייה ציבורית!!!
5 בניינים כאלו ברחוב ובעיית החנייה בעיר נעלמת + הבעייה החמורה המוזכרת כאן של ירידה לכביש + אפשרות לבטל חניות קיימות עבור הרחבת כבישים
אבל הון-שילטון זה תופעה מוכרת…חשבת על מה שכתבת?
מי אמור למשל לשלם על המעליות שכל ההמונים האלו שיחנו בבניין ישתמשו?למה שאני בתור דייר בבניין חדש יסכים לקבלן שלי לאפשר טיילת בבניין שלי?
אם אתה קצת מכיר את זה ממכירות וכו’ שנפתחים, הבניין יראה כמו כל העיר הזו = פח אשפה.- אנשים שאינני מעוניין שאני או ילדי יפגשו בהם…
וד"ל.
בקיצור, הצעה שלדעתי לא מחוברת למציאות.
- אנשים שאינני מעוניין שאני או ילדי יפגשו בהם…
-
@מאן-דהו כתב:
חשבת על מה שכתבת?
ככה כותבים לשכנים?!

איפה כתבתי שישתמשו במעלית של הבניין או שיהיה מעלית על חשבון דיירי הבניין?!
אם בק"ס ובי"ש יש מעלית על חשבון העיריה, גם עריית ב"ב יכולה…
במיוחד שהיא תוכל לכסות את זה ע"י תשלום על החנייהכמו כן החניה יכולה להיות ללא קשר לבניין (אומנם פיזית זה מתחת הבניין אבל כניסה ממקום אחר)
ולסיום אני רק אכתוב שזה לא רעיון שלי וכבר יש את זה בת"א ובעוד ערים בישראל שיש להם מצוקות חנייה
ואם אני זוכר נכון היה פעם בלאגן סביב בניין אחד של צפונבונים בת"א שהיה לו חנייה כזו והשכנים עשו שער ומנעו מתושבי העיר להיכנס
-
@123-123 כתב:
@מאן-דהו כתב:
חשבת על מה שכתבת?
ככה כותבים לשכנים?!

איפה כתבתי שישתמשו במעלית של הבניין או שיהיה מעלית על חשבון דיירי הבניין?!
אם בק"ס ובי"ש יש מעלית על חשבון העיריה, גם עריית ב"ב יכולה…
במיוחד שהיא תוכל לכסות את זה ע"י תשלום על החנייהכמו כן החניה יכולה להיות ללא קשר לבניין (אומנם פיזית זה מתחת הבניין אבל כניסה ממקום אחר)
ולסיום אני רק אכתוב שזה לא רעיון שלי וכבר יש את זה בת"א ובעוד ערים בישראל שיש להם מצוקות חנייה
ואם אני זוכר נכון היה פעם בלאגן סביב בניין אחד של צפונבונים בת"א שהיה לו חנייה כזו והשכנים עשו שער ומנעו מתושבי העיר להיכנס
אם פורמט כזה קיים וזה עובד זה כבר משהו אחר.
אם כך אני חוזר בי חלקית מדברי.מ"מ, בתור שכן בכזה בניין - הייתי מתנגד לכך בתוקף, ואני חושב שאין שכן שלא היה מתנגד.
מבחינה משפטית, מעניין מה גבולות החוק בזה, האם העירייה יכולה לחייב דבר כזה.מה שכן (-זה כבר קיים היום רק שזה לא נאכף מספיק) אפשר לחייב קבלנים לעשות חניה לדיירי הבנין ומי לא יעשה - לא יקבל טופס 4, או אפי’ להתקדם שלב ולחייב אותו להוסיף עוד סך מסויים של חניות מעבר למספר הדירות בבניין - לצורך שימוש של שכנים בביינים הסמוכים, נפק"מ בבניינים חדשים ליד בניינים ישנים וכדו’.
-
@123-123 כתב:
מצויין ואפי’ חכם מצידם
גרוע מצידם, התיירים ימשיכו לבוא כי הם צריכים את בני ברק.
לעומת זאת התושבים בעלי הרכב סובלים מהכחול לבן המטופש הזה.
ב"ב בין הערים היחידות בארץ שלוקחות מחיר מלא על כחול לבן לתושבים שלהם. התנהלות גרועה ביותר, לא פלא שכל אזרח בני ברקי רץ לקמבן תו נכה…@123-123 כתב:
ואגב, דיירי הרחובות הסמוכים למקומות החניה יכולים לחנות חופשי בכחול לבן ללא תשלום
וזה - אני לא יודע אם לצחוק או לבכות…
מביאים כ 100 מטר לכל צד (לי מביאים כ 35 חניות) ואם הן תפוסות? (כי אין חניות בבני ברק כמובן?!) אז תחנה בכחול לבן רחוק יותר, ותשלם מ 7 בבוקר וכו’.
הזיה. -
@י-א כתב:
וזה - אני לא יודע אם לצחוק או לבכות…
אם כל בני ברק היתה אפור היית בוכה יותר חזק…
אתה יודע כמה רכבי רפאים/למכירה היו לך שם
ואגב יש רחובות בודדים בבני ברק עם אפור תבדוק באזור מגוריך
וחוץ מזה תדבר עם במוקד שאחראי על חניות של התושבים ותבקש ממנו רחובות מסויימיםתענוג זה לא
היום זרקתי את הרכב במקום מפוקפק וחזרתי כשקצת נרגע העומס של החניות@י-א כתב בזיברט, תחזיר את המדרכה להולכי הרגל בבקשה!:
גרוע מצידם, התיירים ימשיכו לבוא כי הם צריכים את בני ברק.
חלק מהם יבואו באוטובוס
בדיוק כמו שאני מעדיף להגיע לירושלים באוטובוס/רכבת -
@123-123 אתה לא עונה לנקודה העיקרית - למה תושב פ"ת לצורך הדוגמא - יכול לחנות בכל העיר שלו בכחול לבן, לעומת תושב ב"ב שמקבל פיסת רחוב קטנטנה לחניה?
גם אם נדבר עם המוקד (עשיתי את זה בעבר) הם יביאו לי רחוב אחר במקום הרחוב שלי (??!!!) איפה ההגיון?תדמיין לרגע שבכל ב"ב ניתן לחנות בכחול לבן לתושבים בחינם.
האם יהיה לי סיבה לחנות ליד הבית שלך?
כרגע מי חונה ליד הבית שלך?
אנשים שבשעה 21:00 חיפשו חניה ליד הבית שלהם, לא מצאו כי חונים שם אחרים - והם מצאו רחוב רחוק מהבית שלהם - ליד שלך…סוף דבר - שיעשו פיילוט (כמדומני עשו את זה במלחמה וקורונה) שכל הכחול לבן חינם לתושבים, תבדוק תוצאות, תראה שמתפנים חניות.
הם לא יעשו… הריווח שלהם הוא עשרות אלפים ביום, למה מה קרה לחלק לתושבים?