נגנב לי קוריקנט חשמלי שיאומי מרחוב בן פתחיה
-
טוב אז יש לי כבר צילום שלו. לצערי מדובר בבחור חרדי. כנראה מהאזור.
אנסה למצוא אותו ואם לא- אפרסם את התמונה שלו אולי ככה אני אמצא אותו. -
@מ-ש זה כבר נשמע מוכר.
בחור חרדי שגונב כלים חשמליים באזור בן פתחיה - יכול להיות שאני יודע מי זה.
אשמח שתיצור איתי קשר בטלפון/מייל -
בס"ד הגנב נתפס אחרי שהוא נצפה במצלמות.
מדובר בילד שלקח אותו לפירוק ולצערי הגעתי אליו מאוחר מדי אחרי שגרם לנזקים חסרי תקנה.
כנראה שההורים ישלמו.
תודה לכל הדואגים והעוזרים.
מכיון שמדובר בילד ולמרות המעשה החצוף שלו אבקש מכל מי שמופיע בתגובה שלו פרט מזהה של המקרה למחוק אותו.
שוב תודה.נ.ב. יכול להיות שמכת הגניבות בבני ברק קשורה בין השאר לזה שראיתי אצל כמה ילדים שמרכיבים מנוע של קורקינט לאופניים שלהם. נראה שיש איזה משחק כזה.
הורים! שימו לב מה הילדים שלכם עושים!
מלבד האפשרות להסתבך בגלל הגניבה זה גם מסוכן- הבטריה יכולה להתפוצץ או לחשמל את הילד. -
מדובר בילד שלקח אותו לפירוק ולצערי הגעתי אליו מאוחר מדי אחרי שגרם לנזקים חסרי תקנה.
כנראה שההורים ישלמו.
מכיון שמדובר בילד ולמרות המעשה החצוף שלו אבקש מכל מי שמופיע בתגובה שלו פרט מזהה של המקרה למחוק אותו.
שוב תודה.נ.ב. יכול להיות שמכת הגניבות בבני ברק קשורה בין השאר לזה שראיתי אצל כמה ילדים שמרכיבים מנוע של קורקינט לאופניים שלהם. נראה שיש איזה משחק כזה.
מלבד האפשרות להסתבך בגלל הגניבה זה גם מסוכן- הבטריה יכולה להתפוצץ או לחשמל את הילד. -
כנראה שההורים ישלמו.
כנראה שההורים ישלמו.
מלבד האפשרות להסתבך בגלל הגניבה זה גם מסוכן- הבטריה יכולה להתפוצץ או לחשמל את הילד.@מ-ש ממש מעניין, ראיתי בדיוק היום (אחרי שכבר עודכנתי פה שמצאת) מודעה על הקורקינט הזה בלוח מודעות של בית הכנסת הגדול… עבודה יפה!
בנוגע לילד - ממליץ מאוד לא לחשוד בו בדברים שאתה לא יודע בוודאות, אני מכיר מישהו שחושד בילד בגלל שראה אצלו איזה אופנוע שבור (הוא מצא אותו שבור ותיקן) וחושד בו ופשוט הורס לו את החיים. צריך מאוד להיזהר…
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות