תלונות על קווים/מסלולים
-
אודה לכל מי שיוכל לעזור: אני גרה בשיכון ה’ ואין לי שום אוטובוס לגן ורשא או דובק! זה פשוט לא יאמן! הקו היחיד שמקשר בין שיכון ה’ לאיזור גן ורשא הוא קו 8 שהפך לאחרונה למיני אוטובוס, מין בימבה חשמלית מקרטעת וצפופה שאין בה מקום בקושי לעגלה אחת. אני פונה לכל תושבי שיכון ה’ ואוסם - בואו נתגייס לתלונה משותפת שאולי תזיז משהו בחלונות הגבוהים
-
אודה לכל מי שיוכל לעזור: אני גרה בשיכון ה’ ואין לי שום אוטובוס לגן ורשא או דובק! זה פשוט לא יאמן! הקו היחיד שמקשר בין שיכון ה’ לאיזור גן ורשא הוא קו 8 שהפך לאחרונה למיני אוטובוס, מין בימבה חשמלית מקרטעת וצפופה שאין בה מקום בקושי לעגלה אחת. אני פונה לכל תושבי שיכון ה’ ואוסם - בואו נתגייס לתלונה משותפת שאולי תזיז משהו בחלונות הגבוהים
@בני-ברקית המקום היחיד שראיתי כאלה אוטובוסים, זה היה אצל הערבים ליד הכותל…
-
@בני-ברקית
מה את מציעה לעשות הרי שקו 8 היה אוטבוס כל שיכון יכלה לעמוד שעות רק הנהג נתקע באחד הסיבובים?
האפשרות הפשוטה שתצאו לתחנה מול מכבי אש ושם כבר יש יותר קווים -
זה שאין שום אוטובוס מאיזור מרכז רימונים לאיזור גן וורשא,
רק קו 8 על בעיותיו הרבות והידועות.
הוא מחדל מתמשך, בגלל הרחובות הצדדיים שיש באמצע.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות