הפרדה במדרכות באזור האלמות
-
זה חזר!
,בימים האחרונים שוב נתלו מודעות כולל מפה מפורטת וקו לדיווח על ‘תקלות’ לאישור האולמות ברחוב שלמה המלך, מצורף תמונות (קרדיט וצילום: אני)
המפה וההודעה

תמונות בספוילר

-
זה חזר!
,בימים האחרונים שוב נתלו מודעות כולל מפה מפורטת וקו לדיווח על ‘תקלות’ לאישור האולמות ברחוב שלמה המלך, מצורף תמונות (קרדיט וצילום: אני)
המפה וההודעה

תמונות בספוילר

@השטייגעניסט

בפועל אני לא חושב שיצא מזה משהו, לא יכולים לכפות אדם ללכת בצד אחד של המדרכה.
אגב, זה מטעם התושבים או העיריה? -
@השטייגעניסט

בפועל אני לא חושב שיצא מזה משהו, לא יכולים לכפות אדם ללכת בצד אחד של המדרכה.
אגב, זה מטעם התושבים או העיריה?@רביב-דיגיטל על פי מה שמשתמע מהקו (שרוצים תרומות) זה יוזמה פרטית ולא של העירייה
-
@השטייגעניסט אז מעניין כמה שעות זה יחזיק, לא רואה מישהו שהולך במדרכה ואומר לעצמו "הא רגע, כמה אנשים החליטו שאסור ללכת כאן ועובר מדרכה…
לדעתי זה לא יחזיק כמעט. -
@השטייגעניסט אז מעניין כמה שעות זה יחזיק, לא רואה מישהו שהולך במדרכה ואומר לעצמו "הא רגע, כמה אנשים החליטו שאסור ללכת כאן ועובר מדרכה…
לדעתי זה לא יחזיק כמעט.@השטייגעניסט אז מעניין כמה שעות זה יחזיק, לא רואה מישהו שהולך במדרכה ואומר לעצמו "הא רגע, כמה אנשים החליטו שאסור ללכת כאן ועובר מדרכה…
לדעתי זה לא יחזיק כמעט.אני ספציפית הולך בכביש
… אז שיעשו הפרדה בכביש… -
לדעתי זה לא יחזיק כמעט.@הבני-ברקי-האחרון
למהה
אני מה זה בעד
זה לא הגיוני מה שהולך שם
אני ממש בעדד
אחלה יוזמה שבעולם -
@טופ-שבמתמחים זה מה שגם אני שואל (בכללי לא נשמע לי חוקי ואמין הנושא של אכיפה, אבל עצם זה שכך יהיה כל הרחוב לא יגרום לי להרגיש נעים לצעוד עם אשתי באזור באותה מדרכה…
@טופ-שבמתמחים זה מה שגם אני שואל (בכללי לא נשמע לי חוקי ואמין הנושא של אכיפה, אבל עצם זה שכך יהיה כל הרחוב לא יגרום לי להרגיש נעים לצעוד עם אשתי באזור באותה מדרכה…
אתה יכול לצעוד עם אישתך כמה שבא לך כמו שבאוטובוס להבדיל אתה יושב לידה ולא היא מקדימה ואתה מאחורה
-
אומר את האמת אני עדיין בהלם, וגם לא יודע איך להגיב לזה (כמובן דעתי מתבטלת בפני הרבנים שהורו כך ע"פ הפרסום)
אבל ראיתי פרסום שמעכשיו ממש יעמדו על זה ויתחילו אכיפה בנושא של הפרדה בין המדרכות - המדרכה של ויז’ניץ - גברים. של יש חסד - נשים.
ופה הבן שואל - זה עומד להיות על כל ב"ב? מציאותי?
ויותר חשוב - איך גבר יכול להיכנס ליש חסד אם זאת מדרכת נשים בלבד? עם רחפן מהאויר? -
אומר את האמת אני עדיין בהלם, וגם לא יודע איך להגיב לזה (כמובן דעתי מתבטלת בפני הרבנים שהורו כך ע"פ הפרסום)
אבל ראיתי פרסום שמעכשיו ממש יעמדו על זה ויתחילו אכיפה בנושא של הפרדה בין המדרכות - המדרכה של ויז’ניץ - גברים. של יש חסד - נשים.
ופה הבן שואל - זה עומד להיות על כל ב"ב? מציאותי?
ויותר חשוב - איך גבר יכול להיכנס ליש חסד אם זאת מדרכת נשים בלבד? עם רחפן מהאויר? -
זה זה ממש לא יהיה על כל בני ברק זה לא איראן פה
מעניין ממש שלגבי הרחובות האלה ב"ב זה כן איראן…
-
זה זה ממש לא יהיה על כל בני ברק זה לא איראן פה
מעניין ממש שלגבי הרחובות האלה ב"ב זה כן איראן…
@הבני-ברקי-האחרון
זה לא איראן הצינעות הומצאה עוד לפני איראן
הגיע הזמן לעשות את הדבר הזה מזמן -
@הבני-ברקי-האחרון
זה לא איראן הצינעות הומצאה עוד לפני איראן
הגיע הזמן לעשות את הדבר הזה מזמן@משה-05276
סבבה קצת הקצנתי שהשוואתי לאיראן אז בני ברק זה לא מאה שערים אם אתה בעד הפרדה ברחובות תעבור למאה שערים -
@משה-05276
סבבה קצת הקצנתי שהשוואתי לאיראן אז בני ברק זה לא מאה שערים אם אתה בעד הפרדה ברחובות תעבור למאה שערים@בני-ברקית-גאה
דבר ראשון במא"ש אין הפרדה במדרכות
דבר שני אין אופציה להמשיך במצב העכשווי הפריצות והתערובת הזו מחרידה
והגיעו למצב שאין ברירה אלא ליצור הפרדה בשעות העומס קרי שעות של האירועים
וכל נושא הצניעות לא קשורה לא למא"ש ולא לשום שכונה חרדית אחרת
ואם לא טוב לך שאנשים רוצים לשמור על גדרי צניעות אתה יכול לעבור לת"אהלוואי ויהיה לי דירה במא"ש זה שווה כללכית קצת יותר מבני ברק
-
@בני-ברקית-גאה
ואם לא טוב לך שאנשים רוצים לשמור על גדרי צניעות אתה יכול לעבור לת"אהלוואי ויהיה לי דירה במא"ש זה שווה כללכית קצת יותר מבני ברק
@משה-05276
מדוע עדיין אין מכתב מר’ דב לנדו ור’ משה הלל הירש שמורים על הפרדה ואגב הפרדה באוטובוסים התחילה בהשפעת חסידות אחתשנראה לי אתה משוייך אלייה
-
@בני-ברקית-גאה
@משה-05276
אם אתה טוען שיש פריצות חמורה בב"ב תעבור למאה שערים רוב תושבי בני ברק לא בעד ההפרדה המהוללה -
@משה-05276
מדוע עדיין אין מכתב מר’ דב לנדו ור’ משה הלל הירש שמורים על הפרדה ואגב הפרדה באוטובוסים התחילה בהשפעת חסידות אחתשנראה לי אתה משוייך אלייה
@משה-05276
מדוע עדיין אין מכתב מר’ דב לנדו ור’ משה הלל הירש שמורים על הפרדה ואגב הפרדה באוטובוסים התחילה בהשפעת חסידות אחתאי לי מושג האם זה מצריך מכתב מפורט מר’ דוב או מר’ משה הלל.
שנראה לי אתה משוייך אלייה יש לכם ערים משלכם אז מוזמן לעבור לשם
אני לא מכיר שום עיר ששייכת לחסידות אליה אני משתייך
@משה-05276
אם אתה טוען שיש פריצות חמורה בב"ב תעבור למאה שערים רוב תושבי בני ברק לא בעד ההפרדה המהוללהאני לא טוען שיש פריצות חמורה בעיר בני ברק אלא שיש בעיה קשה מאד באזור מסויים בשעות מסויימות
ואני לא חושב שרוב תושבי העיר נגד ההפרדה לשעות אלוולגביי לעבור למא"ש כבר הגבתי שהלוואי והיה לי מספיק כסף כדיי לקנות שם דירה
אם תעזרו לי במימון מבטיח לעבור ולא לחזור לבני ברק -
@משה-05276
מדוע עדיין אין מכתב מר’ דב לנדו ור’ משה הלל הירש שמורים על הפרדה ואגב הפרדה באוטובוסים התחילה בהשפעת חסידות אחתאי לי מושג האם זה מצריך מכתב מפורט מר’ דוב או מר’ משה הלל.
@משה-05276
אם אתה טוען שיש פריצות חמורה בב"ב תעבור למאה שערים רוב תושבי בני ברק לא בעד ההפרדה המהוללהאני לא טוען שיש פריצות חמורה בעיר בני ברק אלא שיש בעיה קשה מאד באזור מסויים בשעות מסויימות
ואני לא חושב שרוב תושבי העיר נגד ההפרדה לשעות אלוולגביי לעבור למא"ש כבר הגבתי שהלוואי והיה לי מספיק כסף כדיי לקנות שם דירה
אם תעזרו לי במימון מבטיח לעבור ולא לחזור לבני ברק@משה-05276
@משה-05276
אם תעזרו לי במימון מבטיח לעבור ולא לחזור לבני ברקאתה צודק בעיקרון אבל לדעתי זה כבר קיצוניות, שלא לדבר על זה שלדעתי זה ממש לא יחזיר כמעט.
צניעות זה מעל הכל אבל יש גבול.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות