איפה אפשר לקנות בב"ב את החולצות של סורוצקין?
-
שמעתי שהיה כמה מכירות, מתי יש את המכירה וקרובה ואיפה?
חדרי הביגוד שע"י תומכי תורה Tuins יפתחו החל מיום שלישי כו’ אלול ועד יום חמישי כח’ אלול בין השעות 19:30 - 23:30
כתובות חדרי הביגוד הקבועות:
קריית ספר: מרומי שדה 13
בני ברק: אהרונוביץ 22 מתחם אוסם
ירושלים: חיים גרינברג 3 כניסה א מינוס 1הודעה על חזרה לפעילות אחרי ראש השנה בעיתונים המקומיים ובמערכות תומכי תורה אי"ה תבוא בנפרד
-
שמעתי שהיה כמה מכירות, מתי יש את המכירה וקרובה ואיפה?
@רביב-דיגיטל תרשם לאתר תומכי תורה ותבדוק - זה לא רק לסורוצקינעס
-
@רביב-דיגיטל תרשם לאתר תומכי תורה ותבדוק - זה לא רק לסורוצקינעס
@בני-ברקי-שמח אתה מתכוון לזה?
אני לא רוצה לחשוף כ"כ הרבה פרטים בשביל כמה חולצות מסכנות…
תוכל להעלות צילו"מ משם?למה כ"כ הרבה פרטים??

-
@בני-ברקי-שמח אתה מתכוון לזה?
אני לא רוצה לחשוף כ"כ הרבה פרטים בשביל כמה חולצות מסכנות…
תוכל להעלות צילו"מ משם?למה כ"כ הרבה פרטים??

@רביב-דיגיטל התכוונתי לזה.
שנה שעברה לפני החגים או לפני פסח היה מכירה באחד האולמות באזור שלמה המלך, ללא כל הזמנה או הרשמה מהמחשב או אתר - אולי בפל, לא יודע. מסתמה יעשו גם השנה.
צילום מסך של מה משם? של החולצות? תאריכי המכירות? מחירים? -
@רביב-דיגיטל התכוונתי לזה.
שנה שעברה לפני החגים או לפני פסח היה מכירה באחד האולמות באזור שלמה המלך, ללא כל הזמנה או הרשמה מהמחשב או אתר - אולי בפל, לא יודע. מסתמה יעשו גם השנה.
צילום מסך של מה משם? של החולצות? תאריכי המכירות? מחירים?@בני-ברקי-שמח תעריכי מכירות ומחירים, תודה.
-
@בני-ברקי-שמח תעריכי מכירות ומחירים, תודה.
@רביב-דיגיטל אני אשתדל שיהיה לי את זה בדקות הקרובות, אם אתה צריך עוד פרטים תשאל עכשיו עוד מעט לא יהיה לי גישה עד מחר כנראה.
-
@רביב-דיגיטל אני אשתדל שיהיה לי את זה בדקות הקרובות, אם אתה צריך עוד פרטים תשאל עכשיו עוד מעט לא יהיה לי גישה עד מחר כנראה.
אני על נטפרי באנדרואיד אז אני לא ככ יכול לברר לך חוץ מהאתר ושמה לא כתוב כמו שאתה יכול לראות בספויילר. בכל מקרה כשיהיה לי מידע נוסף אני בל"נ יעדכן אותך איכשהו.
בכלל לדעתי כדאי לעשות אשכול על הנושא הזה - או שמספיק מה שיש בפרוג.
-
@רביב-דיגיטל אני חושב שיש בקרוב ממש מכירה של חולצות בהשומר. אין על זה מידע באתר. תברר אצל אנשים אחרים וכמו שכתבתי יש בפרוג אשכול על זה.
-
@רביב-דיגיטל אני חושב שיש בקרוב ממש מכירה של חולצות בהשומר. אין על זה מידע באתר. תברר אצל אנשים אחרים וכמו שכתבתי יש בפרוג אשכול על זה.
יש יותר פרטים על זה?
איפה?
מתי? -
יש יותר פרטים על זה?
איפה?
מתי?@רביב-דיגיטל מישהו כתב בפרוג [כנראה מהשירות לקוחות או שהוא ציטט מאיפשהו]
לקוחות יקרים,לקראת חג הסוכות הבעל"ט, אנו שמחים לעדכן על פתיחת חדרי הביגוד למכירות פתוחות לקהל הרחב!
חדרי הביגוד פתוחים עבורכם מדי יום ולאורך שעות ארוכות ונוחות, כדי שכל אחד יוכל להגיע בזמן המתאים לו ביותר.
כתובות חדרי הביגוד:
מודיעין עילית: מרומי שדה 13
בני ברק: אהרונוביץ 22 מתחם אוסם
ירושלים: רמות, חיים גרינברג 3 כניסה א’ קומה 1-שעות הפעילות עד סוכות הבעל"ט:
החל ממחר, יום רביעי ה’ בתשרי, עד יום חמישי י"ג בתשרי, ערב סוכות, בין השעות 18:00 ל־23:00.
(ביום שישי הקרוב החנות תפעל בין השעות 11:00 ל־13:30.)
ביום שישי, ערב חג הסוכות, לא תהיה פעילות!
לקוחות יקרים, כחלק משיפור השירות והרצון לחסוך לכם זמן יקר, אנו שמחים להשיק את המרכזייה הארצית החדשה שלנו! בטלפון 02-5099666
מעכשיו, כל המידע שאתם צריכים בעניין חדרי הביגוד הקבועים מחכה לכם במספר טלפון אחד, מכל מקום בארץ.
מענה אנושי: יינתן אך ורק במהלך שעות הפעילות של החנויות.
מענה מוקלט: בכל שאר שעות היממה, המרכזייה תפעל במתכונת של עדכונים מוקלטים. אנו דואגים לעדכן את ההקלטות באופן שוטף עם כל ההודעות החשובות, שעות הפתיחה וזמינות המלאי.
שלוחה ייעודית לכל סניף: ניתוב מהיר ומסודר למידע הספציפי של הסניף הקרוב אליכם.
לאור הביקוש העצום והמבורך שאנו חווים, מלאי הפריטים והמידות דינמי מאוד. אנו עושים מאמצים אדירים לספק מענה מושלם לכל רוכש ולשמור על זרימת סחורה, אך טבעי שפריטים ומידות ספציפיים אוזלים במלאי. לכן, הרכישה וההתאמה מתאפשרות בהתאם למלאי הזמין על המדפים באותו רגע.
התשלום באשראי בלבד!
חדרי הביגוד יחזרו לפעול מיד לאחר חג הסוכות בזמנים קבועים בעז"ה. תבוא על כך הודעה נפרדת.בברכה,
תומכי תורה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות