לא הגיע הזמן לעבור שלב?
-
לא הגיע הזמן לברית עם ‘בני דודינו’ מהחמאס?
כל אירוע כזה שיצאו לרסק גדוד כחול או ירוק
שיצהירו בעולם שהם ‘מגינים על מיעוטים נרדפים’ מהרבה מדינות זה יקבל גיבוי חיובי גם להם וגם לנו… -
@דניי
הסרטה מזעזעת
באמת ההתעלמות של האתרים החרדים וההסרטות המעודנות שהם כן מראים גורם לחשוב שיש כאן תאום…
אבל חבל שאתה רץ לעשות ברית עם החמאס
תנסה לשלוח את זה לערוץ 14
יש שם הרבה מסורתיים ובני עדות המזרח עם לב חם ליהדות שאם הם יראו מה עושים למי שמפגין על כך שהוא בסה"כ רוצה ללמוד תורה, ובטח בהשוואה לקפלניסטים, נקבל מהם יותר אהדה.צריך לזכור ששוטר כזה בסופו של יום מגיע הביתה ואם הוא חוזר ורואה במהדורת החדשות שהוא מוצג כאכזר ורשע ואנחנו כקדושים מעונים, הפעם הבאה הוא יחשוב פעמים לפני התנפלות ברוטאלית כזו
(לכל הפחות השוטרים שאינם דרוזים או רוסים)
חבל שהציבור שלנו לא משקיע בהסברה -
@אורגניסט-צעיר ולמה הוא חוסם את הכביש? כי חטפו לומד תורה
-
@אורגניסט-צעיר כתב:
אך הם לא מרביצים לו כי הוא לומד תורה אלא שחוסם את הכביש ואם לא היה חוסם את הכביש לא היו נותנים לו מכות.
בכל אופן יש מינימום של זכויות אדם
אנחנו לא באפריקה
לאף מגזר לא מתייחסים ככה חוץ מלציבור החרדי -
@דניי כתב:
לא הגיע הזמן לברית עם ‘בני דודינו’ מהחמאס?
כל אירוע כזה שיצאו לרסק גדוד כחול או ירוק
שיצהירו בעולם שהם ‘מגינים על מיעוטים נרדפים’ מהרבה מדינות זה יקבל גיבוי חיובי גם להם וגם לנו…לא יודע אם עד כדי
אנחנו לא בעד רצחאבל ברור שלא הייתי מתנגד שאותם אלו שאתה מדבר עליהם ילכו לכאלו שוטרים לבית לתת גמולם בראשם מול הילדים שלהם!
ולהסביר שמלמדים את אבא מה הוא עושה בחיים…אין בכך משום הבעת אהדה לעניין אלא רק מחאה בצד של רצח ואם כבר אז וכו’…
-
@מחנה-ידידים כתב:
@דני אשמח אם תסביר.
אתה מתכוון להכות שוטר, שבזמנים אחרים מגן עלינו מפני גנבים וכדומה מול הילדים שלו בגלל שהוא ממלא פקודות?אני לא אכנס להגדרת ‘שוטר’ אבל הגדרת מגן עלינו מפני גנבים לא מכסה את עצמה ב75% מהשוטרים.
גם לא אמרתי לעשות את זה, אמרתי רק שלזה אני ממש לא אתנגד לרצוח שוטר אני בהחלט מתנגד ואי"ז דרכינו… -
@מחנה-ידידים מותר להפעיל כח לא אלימות.
פקודה להכות בכלל ובאכזריות שכזו בפרט היא פקודה בלתי חוקית בעליל.
דרך אגב, איפה שמענו את התירוץ “אני רק מילאתי פקודות”…? ההשלמה על אחריות המשלים.
וחוצמזה תתאפס על עצמך: האפליה שבה נוהגים בהפגנות הקפלינסטים שמקבלים יחס של כפפות משי ובמדיניות של “הכלה” לעומת האלימות שנוהגים כלפי שאר “המעמדות הנמוכים” ע"י מכתזיות,בואש ועוד
בדיונים בוועדת החוקה של הכנסת נחשפו נתונים לפיהם בשנים 2022–2023 הוגשו כתבי אישום על עבירות של “התקהלות אסורה” באופן כמעט בלעדי נגד מפגינים מהמגזר החרדי (למשל, הפגנות הפלג הירושלמי או הפגנות נגד הרכבת הקלה). בתי המשפט אף ביטלו כתבי אישום נגד חרדים תוך קביעה רשמית שזו “אכיפה בררנית” בהשוואה למפגיני קפלן שלא הועמדו לדין על עבירות דומות.
-
@דניי סרטון מזעזע!!!
אבל הדעה לא מובנת בעליל. מה הקשר ברית עם רוצחים שפלים מבני ישמעאל?בנימה שונה: השבוע הגיעו יחידה של פרשים לבית ספר ממ"ד שאשתי מלמדת שם, במקום לקבל קריאות גאווה וגיבורים - הם יצאו משם מושפלים. כל הילדים שאלו אותם איך אתם מעיזים להרבית לאנשים? לדהור לתוך קבוצה של מבוגרים? הם ניסו להתחמק אבל הילדים שם צופים ב 14…
יצאו דבילים שהגיעו (מקווה שגם גרם להם לחשוב קצת על עבודתם המרושעת)