שרשור מבזקים על מה שקורה בבני ברק - תגובות.
-
כעת שוב שיכון ה’
הפריצה בשבת
יצוין שהשכונה סובלת מהם מספר חודשים ופתחו וועדה אך כפי שרואים ללא תועלת. -
אני זוכר בתור ילד שגדל בשכונת רמת אהרון
בערך לפני כ25 שנה אולי יותר
היתה התארגנות בשכונה והתושבים שילמו כ5 ש"ח לשבת,
ונשכרה חברת אבטחה של רוסים שטיפלו בנוער הנחמד בשפה שהם הבינוזה זכור לי מעורפל, אבל אני זוכר שזה עזר
-
@אורן-הידען
הבעיה זה לא לשבת אלא ל 24/7
ומטפלים שם העירייה עם השיטור העירוני הם כבר ישבו על זה ימים רבים אך עדיין אין תוצאות בשטח
מי שמכיר את הרב שפירא מוועד השכונה יודע עד כמה הוא מתמסר לזה -
@אורגניסט-צעיר
אני על עירייה פחות בונה, תחושה שלי הם רק מחפשים כותרות.
בעירייה יש הרבה אנשים שבאו לעבוד ועושים הכל לשם שמים,
אבל בעלי השליטה למעלה שקובעים פחות בכיוון הזה -
@י-א כתב:
עקב המעצרים האחרונים הפלג הודיעו כי יוצאים היום ליום זעם, עם חסימות בכבישי בני ברק, ירושלים, נתיבות, ועוד.
יש עוד פרטים כמו שעה או איזור?
-
@הבני-ברקי-האחרון כתב:
נא להתפלל לרפואת האברך יעקב משה בן פרייזא יהודית שנפצע בהפגנה מאופנוע!
רפו"ש. מישהו יודע אם תפסו את הפושע והעמידו אותו לדין?
האם בחדשות הכלליות מוזכר משהו מזה? כלום! כאילו היינו אוויר.
אבל כאשר נדרס מפגין מזרע “המלכות” -שמאל קיצוני קפלניסט-כתבלבי התאגיד נושכים…
@Benny-Barki כתב:
חבר מועצת העיר מטעם ‘הליכוד’ יעקב וידר דרש שבני ברק תוכר כעיר שתושביה רשאים נשק
רוב חברי המועצה הצביעו נגד.
לאחר ההצבעה מסר וידר: “מאחורי הקלעים חברי מועצה תמכו בהצעתי, אבל ברגע האמת למרבה הבושה נשמעו להוראות העסקנים והתנגדו”.
וידר הודיע כי יפנה ישירות למשרד לביטחון לאומי בדרישה להכניס את בני ברק לרשימת הערים בהן התושבים יוכלו לשאת נשק, גם ללא פנייה מצד העירייה - “לא משחקים בחיי אדם”.מרגש.
ווידר הליכודניק רוצה לשחק באש ולהפגין “כוחי ועוצם ידי” במסווה של פיקו"נ.מתי יגדל?
-
@נועם כתב:
ווידר הליכודניק רוצה לשחק באש ולהפגין “כוחי ועוצם ידי” במסווה של פיקו"נ.
לא מסכים.
אני בתור בני ברקי שקלתי מספר פעמים לעשות רשיון לנשק (בתקופת הפיגועים שהגיעו גם לב"ב) ואני מעריך שמישהו שם מנסה להזיז משהו.
לא כל דבר צריך לצאת עליו.
מעולם לא הצבעתי לו, אבל הוא בהחלט מנסה לשנות את כספי העיריה הגנובים למקומות יותר טובים.
(רק על העכברים בלבד כולנו צריכים להודות לו, רק ברגע שהוא חשף את הסרטון מהישיבת עיריה שבה כולם עושים מזה צחוק - התחילו באמת לטפל, עד אז - שימחקו התושבים) -
@Benny-Barki כתב:
על פי דו"ח שהתפרסם היום:
עיריית בני ברק גרפה לכיסה כ-35.000.000 (מיליון) שקלים!!! במהלך שנת 2025 מדוחות שניתנו לכ-157,000 איש.
(זירת החדשות)לכתבה המלאה באתר בבלי
ידוע שמדובר באחת העירייות העשירות בארץ.
כמובן זה התחיל בזכות האזור תעשיה, וזה דבר מבורך.
מאכזב לגלות שחלק מהעושר זה גם מחשבון של האזרח הפשוט. -
@Benny-Barki כל הכסף הגיע לידיי האנשים?
מאמין שהם השאירו לעצמם נתח כבד… -
@מים-אמצעיים כי אני לא רחוק מגב"ש אולי העכברים שלי משם?
-
@רחפן כתב:
הזכרת לי את תקופת העכברים אז באמת למה אין הערכה כלפי העיריה שהם הצליחו למגר את זה?
כי הם אשמים שזה התחיל, אם היו מטפלים מהתחלה בתופעה היא לא היתה מגיעה לכאלה פופורציות.
זה כמו שעירייה יצא במסע יחצנות שתיקנו את הכביש ברח’ רבי עקיבא בין הרב שך להשומר, אבל במציאות הם תיקנו רק מה שהם היו חייבים וכבר לא היה אופציות אחרות, ואפשר לראות שאת ההמשך של העלייה 200 מטר אחרי הרב שך הם לא נגעו למרות שהכביש כבר צריך תיקון, כי מבחינתם מה שלא חובה לתקן לא מתקין, ועוד אחר כך מבקשים תאריכו אותנו.
וככה גם לגבי הגשר החדש הם היו חלק גדול מהאשמה שהכביש לא לא הוקם בזמן, עכשיו הם מבקשים קרדיט על מה שהם עשו באיחור רב וכתוצאה מזה נגרם נזק ממוני וגם נגרם נזק לצביון השכונה.
🤨